Cūkgaļas gulašs: ideāls ēdiens jebkurai piedevai

Tvaicētu gaļu un biezu mērci var pasniegt kopā ar gandrīz jebkuru piedevu: rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem vai sautētiem dārzeņiem.

Gulašs tiek gatavots no svaigas gaļas ar sīpoliem, burkāniem un garšvielām. Šāda gaļa nekad neapnīk, tāpēc, ja jums ir maz laika, gatavojiet to divām, trīs dienām, nomainot tikai piedevas.

Sastāvdaļas

800 g cūkgaļa

800 ml ūdens

2 sīpoli

1 burkāns

1,5 ēdamkarote tomātu pasta

1,5 ēdamkarote milti

40 g sviests

1 tējkarote cukurs

Sāls pēc garšas

2 lauru lapas

1 tējkarote paprikas pulveris

0,5 tējkarote malti melnie pipari

3 ēdamkarotes augu eļļa

Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment